Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian

Cu doar câteva zile înainte de a murit Petrică Mîțu Stoina a participat la filmarea unui program folcloric de Revelion pentru un post. Niculina Stoican - Iubeste-ma puisor.

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Cine I Pe La Poarta Lina Youtube Incoming Call Screenshot Romania Incoming Call

Vreau să fac doar ce vreau eu a spus Niculina Stoican motivând alegerea lui Petrică Mîțu Stoian de a ieși la pensie și de a pleca din ansamblul condus de ea.

Niculina stoican petrica mitu stoian

. Aceasta a povestit cum a vorbit cu el pe parcursul nopților petrecute lângă trupul neînsuflețit. Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica. Cristina Tapu Niculina Stoican a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre moartea. Niculina Stoican - Mandrulita-s pe placere.

Niculina Stoican a fost responsabilă pentru pregătirea inmormantarii dar un scandal mai vechi nu i-au lăsat pe apropiați să își ia rămas bun de la artist. Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum. Artista si-a dorit ca trupul neinsufletit al maestrului sa fie depus si la Ansamblul Maria Tanase desi impresarul s-a opus dorind sa-l duca acasa si la Teatrul Marin Sorescu. Niculina Stoican - Ce vrea viata de la mine.

Ce probleme avea. Colaj recital Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian. Ea a venit azi în emisiunea La Măruță și a spus care a fost relația cu artistul care a fost înmormântat ieri. Niculina Stoican rupe tăcerea despre Petrică Mâțu Stoian Niculina Stoican a vorbit cu ochii în lacrimi despre prietenia care o.

Niculina Stoican în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian Știu că a avut probleme cu inima și că a fost la un tratament cu ozonoterapie și de acolo s-au declanșat problemele. Cântăreața a răspuns acuzațiilor care i-au fost aduse de către impresarul regretatului artist iar în emsiune au fost prezentat imagini de la ultimul concert al. Constantin Erceanu Niculina Stoican Petrică Mîțu Stoian. Niculina Stoican a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre moartea prietenului și colegului său de breaslă Petrică Mîțu Stoian.

Niculina Stoican - Esti bogat cu doi parinti. Interpretul de muzica populara din Mehedinti Petrica Mitu Stoian a murit la Spitalul Judetean Resita sambata seara. Niculina Stoican - Iubeste-ma puisor. El este al întregii țări Deși lângă regretatul interpret de muzică populară au fost prezenți doar apropiații Niculina Stoican a menționat că Petrică Mîțu Stoian a fost al întregii țări.

Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica. Aceste vorbe au ajuns și la urechile Niculinei Stoican. Niculina Stoican este profund îndurerată așa că a mărturisit ce s-a întâmplat în ultimele zile de viață ale artistului. Niculina Stoican - Mandrulita-s pe placere.

0534 Cel mai frumos dans al mirilor la o nuntă moldovenească. Niculina Stoican - Fire-ati ai dracu dusmani. VEZI VIDEO IN ARTICOL. Colegii de la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova familia și apropiații au fost alături de acesta.

El avea probleme cu inima cu o valvă care trebuia operată și care se pare că i-a făcut această complicație. Câteva acuzații dure i-au fost aduse cântăreței Niculina Stoican după moartea colegului ei de breaslă Petrică Mîțu Stoian. Lucia Lazar se afiseaza cu Petrica Matu WOWBiz. Nici sufletul nu-mi mai calcă la Maria Tănase.

Petrica Matu Stoian Biografie Casatorit - Image Mag. Informația și imaginile au fost oferite de cel mai bun partener al său de scenă Constantin Erceanu. Şi Niculina Stoican s-a arătat foarte afectată de trecerea în nefiinţă a colegului ei de scenă Petrică Mîţu Stoian. Niculina Stoican a rupt tăcerea despre Petrică Mâțu Stoian.

Niculina Stoican adevărul despre plecarea lui Petrică Mîțu Stoian de la ansamblul condus de ea Își dorea să facă doar ce vrea el. Niculina Stoican a povestit cu lacrimi in ochi cum a decurs pas cu pas organizarea funeraliilor regretatului artist Petrina Mitu Stoian. Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viaţă sâmbătă la secţia de ATI a Spitalului Reşiţa. Petrica matu stoian biografie casatorit.

A murit petrica mitu stoian complicatii post-covid covid 19 covid-19 deces covid interpret muzica populara mărioara murărescu mitu stoian moartea unui artist muzica populara niculina stoican petrica mitu stoian tezaur folcloric. Aceasta a subliniat faptul că își dorește ca el să vadă cât de prețuit a fost pe această lume. Interpreta de muzică folclorică a spus că Petrică i-a zis că voia să facă. După tragicul eveniment femeia a fost alături de bunul său prieten și a vegheat la capul său fără încetare.

Vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a venit ca un trăznet pentru vedetele din România care l-au apreciat dar și pentru fanii care l-au iubit și i-au fredonat piesele de-a lungul timpului. Petrica mitu stoian Niculina Stoican petrica mitu stoian a murit ultimul concert petrica mitu stoian Autor. Cei doi artişti au fost la numeroase evenimente împreună şi îi lega o prietenie strânsă. Cântăreața le-a infirmat spunând că nimic nu ar fi adevărat.

Niculina Stoican - Ce vrea viata de la mine. În plus ea a. A avut o tuse puternica si a fost transportat de urgenta la UPU Resita cu o. A susținut că Petrică Mîțu Stoian nu s-ar fi pensionat din cauza ei ci că avea vârsta de pensionare.

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian au avut o relație extrem de apropiată. A murit petrica mitu stoian complicatii post-covid covid 19 covid-19 deces covid interpret muzica populara mărioara murărescu mitu stoian moartea unui artist muzica populara niculina stoican petrica mitu stoian tezaur folcloric. Cum se apără Niculina Stoican. A murit Uica Mihai indragitul bucatar si scriitor din Banat El facea de cateva zile un tratament post COVID la o clinica din Banat iar sambata dimineata a inceput sa se simta rau.

Niculina Stoican - Fire-ati ai dracu dusmani. 0253 Petrică Mîţu Stoian - Coace Doamne prunele. Citeste mai mult despre. Doru Guşman impresarul regretatului artist spune că trupul neînsufleţit al artistului nu trebuia dus la Ansamblul Maria Tănase din Craiova de unde el a plecat supărat.

Niculina Stoican - Esti bogat cu doi parinti. Dupa cinci ani de relatie idilica Lucia Lazar mama Alinei Puscas si Gheorghe Turda si-au spus adio anul trecut in primavara dupa care au inceput sa.

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin On Romanian Yugo Music

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin On Muzica Preferata

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Mitu Stoian Si Niculina Stoican Geaba Beau Geaba Mananc Beau Sis Talk Show

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian Cele Mai Frumoase Melodii Long Sleeve Blouse Women Long Sleeve

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin Op Fashion Mix

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Vezi Mai Nana Vad Si Eu Nana Sis

Posting Komentar untuk "Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian"